top of page

VASTUULLISUUS

TUOTANTO

Kaikki tuotteemme valmistetaan Helsingissä omalla tehtaallamme. Aloitimme KUKACO-tehtaan rakentamisen huhtikuussa 2021, kun huomasimme helposti lähestyttävälle ja vastuulliselle vaatetuotannolle heräävän paljon kysyntää. Kun valitset KUKACO:n tuotteen, tiedät aina, kuka on tehnyt vaatteesi. 

 

Tuotteemme on suunniteltu kestämään pitkään tyylikkäinä ja laadukkaina. Unisex-mallimme sopivat jokaiselle, sukupuolesta riippumatta. Monikäyttöisten mallien ansiosta myös varastomme on helpommin hallittavissa, eikä sinne kerry turhaan ylijäämää.

Jokaisen KUKACO-tuotteen suunnitteluun ja kaavoitukseen on käytetty paljon aikaa tuotekehityksen asiantuntijoiden johdolla. Yksinkertaisissa tuotteissa, kuten t-paidoissa ja huppareissa, yksityiskohdat ovat ratkaisevan tärkeitä. Tämän takia pelkästään t-paitamme kaavaa muokattiin jopa seitsemän kertaa. Analysoimme jokaisen tuotteen kohdalla ajankohtaiset trendit, ja suunnittelemme mallit siten, että ne ovat monikäyttöisiä ja tyylikkäitä nyt, mutta myös vuosia myöhemmin.

 

Vaatteet eivät ole vain vaatteita, ne viestivät myös käyttäjänsä arvomaailmasta. KUKACO-vaatteet kertovat minimalistisesta tyylikkyydestä ja vastuullisista valinnoista. 

pexels-cottonbro-4621659.jpg
pexels-cottonbro-6320082.jpg

MATERIAALIT

 

Kaikki kankaamme ovat myös Suomessa valmistettuja. Materiaalimme ovat tarkasti valikoituja. Niissä on otettu tärkeimpinä asioina huomioon kestävyys, mukavuus ja laatu. 

 

Valitsemamme materiaalit ovat Öko-Tex 100- ja GOTS-sertifioituja. 

 

 

Öko-Tex 100-sertifikaatti takaa, että materiaali ei sisällä kuluttajalle haitallisia aineita. Tuotteessa ei ole tällöin haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. 

 

 

100% puuvillaiset t-paitamme ovat GOTS-sertifioituja. GOTS-sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, ja takaa tuotteen ekologisuuden ja eettisyyden. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan luonnonmukaisesti viljellyille luonnonkuiduille. Luonnonmukaisesti viljeltyä kuitua tulee olla vähintään 70-95% tuotteesta. 

bottom of page